De mooie muziek  van de film is gemaakt door Ferdi Lancee, componist, zanger en gitarist. Hij heeft prachtige muziek gemaakt waarbij een Amerikaanse sound gecombineerd wordt met een Nederlands sound.

Download de titelsong hier.

Meer over Ferdi Lancee

In 1983 schreef Ferdi het nummer Suzanne van VOF de Kunst. Dit nummer werd meermaals gecoverd, onder andere door Ricky Martin. Ook componeerde en produceerde hij muziek voor vele artiesten als VOF de Kunst, Trijntje Oosterhuis, Rob de Nijs en Do.

In 2001 richtte Ferdi samen met Barend Franssen de band Gare du Nord op. Ze maakten hits als Pablo Blues , It's  a Beautiful Day en Marvin & Miles, een ode aan Marvin Gaye en Miles Davis. Het album Sex 'n Jazz,  dat in 2007 verscheen, werd het best verkochte Nederlandse jazzalbum ooit.

In  de zomer 2020  komt Ferdi’s nieuwe single Life, een lied over familie en vrienden, uit. En samen met Gitta de Ridder schrijft Ferdi het lied Karma Heaven,  Een lied over het leven, het mens zijn, en de hoop die ze delen voor onze mooie maar vaak verwarrende wereld.

Meer weten en horen over Ferdi Lancee: kijk op zijn facebook

inSight

Mede mogelijk gemaakt door

Een samenwerking van